Иновативни технологични решения

Оптимален дизайн, изграждане, управление и поддръжка на умни технологии и приложения

earth, internet, globalisation

Не само ИТ услуга

Семма Мениджмънт предоставя на организации от всякакъв мащаб най-добрите и надеждни ИТ решения. На фона на непрекъснато развиващия се технологичен пазар ние вярваме, че компаниите се нуждаят от надеждни партньори, които да им помагат в предизвикателствата, съпътстващи технологичния растеж. Осигуряваме управление, разработка и техническа поддръжка на усъвършенствани технологии с приложение в различни сектори.

Изграждаме и актуализираме завършени продукти. 

Разполагаме с техника и инструменти за заснемане, обработка и анализ на изображения (посредством БЛА, БЛС, комбинация от ортофото изображения с богати детайли и под различен ъгъл). Прецизност и детайлна визуализация, приложима в широк спектър от бизнес нужди.

Нашите силни страни са това, от което имате нужда - Управление

Предоставяме набор от най-добрите управленски умения. Иновациите и нестандартното мислене са това, което движи всички наши мениджъри.

Прилагаме най-силните страни на методологии, като Agile (SCRUM, Kanban).

Знаем добре, че именно навременната подготовка и предоставяне на проектите на възможно най-високо ниво и в срок е това, което наистина изгражда доверието между партньорите.

За нас
create, creation, creativity

Разработваме и реализираме Вашите идеи в реално време

Просредством уменията на нашите екипи ще превърнете вашите идеи в работещ и завършен продукт.

Нашият екип има богат опит в разработването на различни видове приложения, които по-късно ще се превърнат в сърцето на вашата компания.

Ние вярваме в постоянната обратна връзка с клиентите, затова ще ви държим информирани в процеса на разработка.

Технологичните решения, от които имате нужда

bg_BGBulgarian