За нас

Мисия

SEMMA Мениджмънт е създадена през 2014 г. с мисията да бъде партньор, който да помага с устойчиви стратегии в дългосрочен план. В зависимост от проекта ние работим както със собствен екип, така и с различни подизпълнители с цел доставяне на по-специфични услуги за наши клиенти на възможно най-високо ниво. Завършваме всяка мисия с решения, базирани на диагностика на състоянието на фирмата, операции и пазарен анализ, подкрепени от тактики за изпълнение и оперативни процеси и процедури. Натрупаният дългогодишен и разнообразен практичен опит ни кара непрекъснато да търсим нови предизвикателства и полета за изява в различни сфери на дейност. За нас ще бъде удоволствие да работим заедно!

Принципите ни в работата

Задълбоченото разбиране на доказани закономерности от една сфера на дейност често се превръща в най-добър „съветник“ в други. Например законът „По-малкото е Повече“ е основополагащ в маркетинга, но също така е изключително съществен принцип и за развитието на всеки бизнес, дори и свързаните с обществения сектор като здравеопазване, образование и други. Същото важи за множество други като „Законът на Парето“ или „80/20“. Ние използваме натрупания опит от различни проекти, за да намерим най-ефективното решение за Вас.

Работата с нас винаги е съпроводена с чувство за хумор, като в същото време стремежът ни е да намерим ясната точка на пресичане между вашата цел и нашите умения, за постигане на максимални практични резултати.

Какво споделят нашите партньори и съмишленици?

Свържете се с нас, за да открием правилния път заедно!

bg_BGBulgarian